Eerdere evenementen

6 JULI 2019
De muzikale ontmoeting heeft een benefietconcert gegeven in de Luthersekerk te Nijmegen. Nog helemaal ondersteboven van de grote opkomst, enthousiasme en geweldige sfeer die avond, willen we een ieder hartelijk danken voor het meezingen, handmassages, donaties en aanwezigheid.
Dank jullie allen voor het mogelijk maken dat we met de muzikale nachtzoen een bijdragen kunnen leveren aan warme en liefdevolle aandacht in de zorg!
Hieronder nog een kleine impressie van deze avond in foto en video.
https://demuzikaleontmoeting.com/2017/10/23/gastmuzikant/
https://www.youtube.com/watch?v=1Zeb72ujkhY

zondag 12 mei 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafdruk-2019-04-08-19.11.55.png

maandag 22 april 2019

vrijdag 29 maart 2019 Annelie

Bron: Doornroosje
De Nederlandse neoklassieke pianiste Annelie studeerde af aan de Rockacademie in Tilburg en verleende haar muzikale en vocale bijdragen aan diverse artiesten – zo stond ze op het podium met Eefje de Visser en tourde ze dit jaar nog met Jacqueline Govaert. Met de komst van haar debuutalbum ‘After Midnight’ is de tijd gekomen voor Annelie om zelf op de voorgrond te treden. Het album staat vol verstilde pianostukken die zich meteen onder je huid nestelen. Subtiliteit en kalmte zijn de trefwoorden bij de muziek van Annelie, en dat allemaal zonder aan emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten. Meer info: Doornroosje

vrijdag 22 februari  herdenkingsconcert Lutherse kerk 20:00 uur

DIt jaar is het vijfenzeventig jaar geleden dat Nijmegen werd getroffen door een vreselijk bombardement. Bijna achthonderd doden, duizenden gewonden en een totaal verwoeste binnenstad was de trieste balans. Graag willen wij u uitnodigen om samen met ons stil te staan bij deze gebeurtenis die nog steeds voelbaar is in onze stad. De herdenking vindt plaats op vrijdag 22 februari 2019 vanaf 11.30 uur. Om 20:00 uur is er een herdenkingsconcert in de Lutherse kerk. Meer info zie: herdenking of download de uitnodiging.

Zaterdag 2 februari 2019 20.00 UUR

VAN MONTEVERDI TOT VIVALDI

Locatie: Lutherse kerk, prins Hendrikstraat 79, Nijmegen

Een unieke kans om een prachtig concert mee te maken, een moment van inspiratie en bezinning in de koude WIntertijd. Met o.a. de schitterende WINTER uit de 4 jaargetijdenNa afloop is er gelegenheid om samen met ons na te praten onder het genot van een aangekleed drankje. Reserveren is gewenst, omdat de bezoekerscapaciteit niet al te groot is. Wij hopen van harte dat uw belangstelling is gewekt.

Toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop met reductie te bestellen voor € 12,- via gabyvhoof@gmail.com of 06-23760716 Entree aan de kerk € 15,-

1 reactie op “Eerdere evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *